Soluții Inovative pentru Umezeala în Pereți

Umezeala în pereți reprezintă o provocare majoră pentru proprietarii de locuințe. Nu doar că afectează estetica și confortul, dar poate avea consecințe serioase asupra sănătății și integrității structurale a clădirii. Din fericire, cu progresele tehnologice, există soluții eficiente pentru a combate această problemă. Una dintre cele mai promițătoare este tehnologia avansată de la Biodry, care oferă o abordare inovatoare pentru a păstra pereții uscați pentru 100 de ani.

Igrasie – pereti umeze si mucegaiti

Ce Este Igrasia?

Umezeala în pereți poate fi cauzată de diferiți factori, inclusiv defecțiuni în sistemele de hidroizolație, diferențe de temperatură între interior și exterior, sau poate fi rezultatul fenomenului natural de capilaritate. Pe termen lung, această umezeală favorizează dezvoltarea mucegaiurilor și a bacteriilor, afectând calitatea aerului și punând în pericol sănătatea locuitorilor.

Ce Este Biodry?

Biodry este o tehnologie avansată din Elveția. Sistemul revoluționar oprește umiditatea capilară definitiv. Biodry nu trage afară apa din perete, ci elimină sursa umezelii, iar zidurile se usuc în mod natural. Acuma puteți opri igrasia fără tăierea zidurilor, fără intervenții invazive. Biodry inversează semnalul electric captat și reflectă înapoi exact contrariul, astfel încât cele două forțe se anulează reciproc. Acest lucru înlătură cauza infiltrării apei, astfel încât apa din sol nu mai urcă.